Testimonials

Morten formår at skabe indsigt og hjælp til at se problemstillinger fra et større perspektiv. Han har hjulpet mig med at turde at sætte mit hjerte på spil og åbne op, netop fordi jeg har fået adgang til at se tingene i det større billede og derved tilegnet mig mere mod.

Winnie

Erhvervsøkonom
Med udgangspunkt i, at vi ikke vidste, hvad vi skulle forvente at få ud af forløbet, så var det en yderst interessant og inspirerende teamcoaching med konstruktiv feedback og overraskende udfald/konklusion. Morten er grundig og gør sig umage med at lytte til de enkeltes behov/input/problemer og er parat til at ændre kurs, hvis det bliver nødvendigt undervejs.

DLA Piper Denmark

Sekretærteamet i Insolvens
Hej Morten! Jeg har i dag haft møde med Cheferne fra Øen, min egen chef, en projektleder og min kollega på kontoret for at snakke strategi, opbygning af kontor, trivsel osv. De har STRAKS taget action på min udmelding om manglende arbejdsglæde og mine forhindringer og bekræftet deres tro på mit projekt!! De har spillet bolden over til mig og sagt; Fortæl os hvad du vil og hvad du har brug for! Jeg fik endda lovning på at vi må ansætte nogen der vil det samme som mig. Fedt at du ku hjælpe til med at sætte ord på forhindringerne, jeg var jo 100% klar i spyttet da jeg havde evaluering med min chef tirsdag. Tak!

Niels

Programmør
Tro ikke bare at Morten løser alle dine problemer- for det gør han ikke! Men han er super god til at få dig til at knokle for dig selv, så tårerne står dig ud af øjnene.........du bliver sikkert vred, frustreret, ked, bange - og tror ikke at han har styr på en skid.........men tro mig, det har han - og han er der, når du har brug for ham!

Charlotte

Pædagog
“Samarbejde og sessioner med Morten er stærke øjeblikke af nærvær og kærlige vink med en vognstang. Det er trygt og spændende at lade Morten folde alle mine ubevidste handlinger ud, så jeg kan se dem, tage ansvar og få det liv jeg drømmer om. Jeg har fået lavpraktiske redskaber der passer til mig - Tak Morten!"

Lotte

Selvstændig
TOP