Om Morten Gottliebsen

”Balance mellem udfordringer og ressourcer, mellem udvikling af potentialer og forretningsmuligheder – det er grundlæggende det, jeg bidrager med”.

Når jeg samarbejder med en organisation, er det vigtigste ikke, at vi hygger os – det er at vi flytter os.
Nogle vil helt sikkert mene, at jeg bander for meget, at jeg er for direkte, og at jeg kan være for provokerende. Men jeg ved heldigvis, at jeg også bliver opfattet som motiverende, humoristisk og kærlig.

Jeg udfordrer gerne din organisations vanetænkning, og jeg stiller gerne de spørgsmål, som I måske har glemt at stille hinanden i årevis. Hvis det er provokerende, så ser jeg det typisk som et udtryk for, at det er her, I er blevet så vant til, at ”sådan er det bare”, at I ikke længere ser jeres egne handlemuligheder og potentialer.

Det betyder ikke, at alt skal væltes rundt, fordi I vælger at samarbejde med mig omkring jeres organisationsudvikling – slet ikke.
Personligt er det vigtigt for mig, at jeg står på et stærkt fundament, når jeg skal udfordres og udvikle mig selv, og jeg ved, at sådan har mange mennesker og organisationer det også. Den grundlæggende forretning og medarbejdernes tro på virksomheden er ofte et solidt fundament, hvorfra mennesker, muligheder og nye markeder kan udvikles.

Mine grundlæggende principper:

  • Et solidt fundament skaber frihed til at sætte retningen for den ønskede udvikling.
  • Pragmatiske og jordnære løsninger er vigtigere end flotte fremmedord og teorier.
  • Provokationer kan løsne op for fastlåste tankegange, men provokationen må ikke være målet i sig selv.
  • En smule kaos i processen giver mulighed for at frigøre ukendte ressourcer og potentialer – mange af os kan mere, end vi viser.
  • Vi skal kunne regne med hinanden – sammen bliver vi enige om ”spillereglerne” for vores samarbejde, og derefter kan I have tillid til, at jeg vil gøre alt for, at vi sammen når vores mål.

Hvad er dit næste skridt?

Kan du forestille dig en stærkere, sjovere, mere spontan og innovativ organisation? Så kan jeg bidrage til, at du og din organisation kommer ud over rampen og får potentialet forløst i hverdagen.

Kontakt mig nu – sammen finder vi den rette løsning til jer – uanset om I har brug for en motiverende workshop til at kickstarte en udvikling, I selv leder, eller om I har brug for et længere samarbejde.

Uddannelser & certificeringer

Manning Inspire

2015 - Certificeret Lifecoach

2015 - Certificeret Businesscoach

2017 - Certificeret Mastercoach

 

Nerdy Speakers

2018 - Public Speaking

 

ICF (International Coaching Federation)

2020 - PCC

TOP